Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı ve Tuzlama Çalışmaları

Antalya-Konya Karayolunda Kar Yağışı Etkisini Yitirdi

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı azalırken ekipler tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Bölgede dün etkili olan yağmurun akşam saatlerinde karla karışık yağmura dönüşmesiyle birlikte kar yağışı Akseki’den başlayıp Konya’nın Seydişehir ilçesine kadar uzandı.

İlk olarak Alacabel Battı Çıktı mevkiinden Karayolları Alacabel Bakımevine kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik bölgede kar yağışı etkili oldu ve ilerleyen saatlerde Akseki-Seydişehir karayolunda tamamen hakimiyet kurdu. Kar yağışı sabah saatlerine kadar devam etti ve bölgede yer yer 20-30 santimetreye ulaşan bir kar kalınlığı oluştu.

“Karayolları Ekipleri Kar Temizleme ve Tuzlama Çalışmalarına Başladı”

Yoğun kar yağışıyla birlikte Karayolları ekipleri, yolun trafiğe kapanmaması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 1825 metre yükseklikteki Alacabel’de kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yolda güvenlik önlemleri aldı. – ANTALYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Kalça kırığı kader değil

Osteoporozun en çok korkulan sonucu kalça kırığıdır. Çoğu zaman bir düşme ile başlar ve hayat boyu sürecek sorunlar kalır. Kırıktan sonra ameliyat, uzun hastane süreçleri, yürüme kaybı ve bağımsızlığın yitimi söz konusu. Peki kimler daha riskte, ne yapabiliriz?

‘Bana bir şey olmaz’ demeyin, gençler arasında da hızla yayıldı

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, gençlerde giderek artan hipertansiyon riskine dikkat çekerek, “Bana bir şey olmaz” düşüncesinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini vurguladı. Hipertansiyonun erken teşhis edilmemesi halinde kalp damar hastalıklarına yol açabileceğini belirtti.

LGS Öncesi Kaygı Uyarısı Geldi!

LGS heyacanı sürüyor. Uzmanlar LGS’ye girecek adaylara ve ailelerine kaygı uyarısında bulundu.  Kaygınızı kontrol edemiyorsanız, çocuğunuzla vakit geçirmeyin!

Türkiye’de çocuklarda işitme kaybı oranı küresel ortalama iki katı!

Duymer İşitme Cihazları, çocuklarda işitme kaybı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Şimdi Farkına Var, Yarına Ses Ver’ başlıklı bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte işitme cihazlarının kullanımı, adaptasyon süreci, çocuklarda işitme kaybının erken tanı ve teşhisin önemi gibi birçok konu ele alındı. Duymer CEO’su Salih Baz, “Türkiye’de her 1000 çocuktan 4’ü işitme kaybı yaşıyor” dedi.

Obezite stres ve teknoloji kullanımı kısırlık riskini artırıyor

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Onur Danacıoğlu, obezite, stres ve elektronik cihaz kullanımının üreme sağlığı açısından risk oluşturduğunu belirtti. Uzman Danacıoğlu, yaşam kalitesinin üreme sağlığını doğrudan etkilediğine dikkat çekti.

‘Göz nezlesinde her kaşıma, bir sonraki kaşıntıyı artırır’: Dikkat göz şeklini bozabilir!

Göz nezlesinin tedavisinde ilaçlardan çok korunma önlemlerinin belirleyici olduğunu özellikle gözleri kaşımaktan kaçınılması gerektiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serdar Marol, “Her kaşıma, bir sonraki kaşıntıyı artırır. Bu zincir özellikle çocuklarda kalıcı göz şekil bozukluklarına, hatta keratokonus gibi ilerleyici göz hastalıklarına neden olabilir. Gözlerin kesinlikle kaşınmaması gerekir” dedi.