Binance, 11 Altcoin İçin Duyuru Yaptı: Delist de Var!

Kripto para borsası devi Binance, platformunda önemli değişiklikler yapıyor. Bu değişiklikler, bazı işlem çiftlerinin delist edilmesini, yeni işlem çiftlerinin eklenmesini ve iki önemli ağ güncellemesinin ve hard forkunun desteklenmesini içeriyor. Bu gelişmeler, Binance kullanıcıları ve kripto para piyasası genel olarak için önemli bir önem taşıyor.

Binance, marjin işlemlerden belirli çiftleri delist ediyor

Binance, 9 Temmuz 2024 tarihinde bazı pariteleri izole marjin işlemlerden delist edeceğini ve yeni işlem çiftleri ekleyeceğini duyurdu. Ek olarak, platform, iki önemli ağ güncellemesini ve hard forku da destekleyeceğini açıkladı. Delist edilen pariteler:

  • Arbitrum (ARB)/True USD (TUSD)
  • Apecoin (APE)/Ethereum (ETH)
  • BNB (BNB)/True USD (TUSD)
  • Ethereum (ETH)/True USD (TUSD)
  • Pepe (PEPE)/True USD (TUSD)

Bu pariteler için izole marjin borçlanması 11 Temmuz 2024 tarihinde saat 17:00 TSİ’de askıya alınacak ve 17 Temmuz 2024 tarihinde saat 09:00 TSİ’de tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak. Kullanıcılara ödemeler doğrudan yapılacak. Binance ayrıca bu paritelerin (ARB/TUSD, APE/ETH, BNB/TUSD, ETH/TUSD ve PEPE/TUSD) izole marjin işlemlerden ve ARB/TUSD, APE/ETH, BNB/TUSD ve ETH/TUSD işlem çiftlerinin de çapraz marjin işlemlerden delist edileceğini duyurdu.

Yeni işlem çiftleri ekleniyor

Diğer yandan borsa, cross ve isolated marjin işlemlerine aşağıdaki gibi yeni eklemeler yaptı:

  • Cross Margin: FET/USDC, FLOKI/USDC, NOT/USDC, ZRO/USDC
  • Isolated Margin: FET/USDC, FLOKI/USDC, NOT/USDC, ZRO/USDC

Ağ güncellemeleri ve hard forklar da var

Binance, son olarak, iki ayrı popüler altcoinin hard fork ve güncellemesini desteklediğini duyurdu. Öncelikle Neutron (NTRN) Ağ Güncellemesi, 10 Temmuz 2024 tarihinde saat 14:30 TSİ’de gerçekleşecek. Bu güncelleme sırasında token para yatırma ve çekme işlemleri 10 Temmuz 2024 tarihinde saat 13:30 TSİ’den itibaren askıya alınacak. Optimism (OP) Ağ Güncellemesi ve Hard Fork ise 10 Temmuz 2024 tarihinde saat 16:00 TSİ’de gerçekleşecek. Bu güncelleme sırasında token para yatırma ve çekme işlemleri 10 Temmuz 2024 tarihinde saat 15:00 TSİ’den itibaren askıya alınacak.

Binance, bu değişikliklerin kullanıcı deneyimini geliştirmeyi ve platformda daha fazla çeşitlilik ve esneklik sunmayı amaçladığını belirtti. Güncellemeler ve delist işlemleriyle ilgili daha fazla bilgi için Binance’in resmi duyurularını incelemeniz önerilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx