CANLI | Süper Lig’de günün bomba transfer haberleri (4 Haziran 2024)

Süper Lig’de sezon noktalanırken, kulüpler kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

Günün bomba transfer haberleri (4 Haziran 2024)

09:11 04 Haziran 2024

NAPOLI’NİN SANCHEZ ISRARI! TEKLİF 12 MİLYON EURO

Galatasaray’ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez için İtalya’dan Napoli’nin transfer ısrarı devam ediyor. İtalyan ekibinin 12 milyon euro teklif etmesine karşın, Galatasaray’ın 27 yaşındaki futbolcu için 15 milyon euronun altına inmeyi kesinlikle düşünmediği belirtildi. 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

09:04 04 Haziran 2024

TRABZONSPOR’DAN SAVIC ATAĞI! GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPILACAK

Trabzonspor yönetimi, stopere iki yabancı almayı hedefliyor. Gündemdeki oyuncu; Stefan Savic. Atletico Madrid’den ayrılmaya karar veren Savic için Trabzonspor yoğun uğraş içerisinde. Yönetim, pazırlıkları sürdürürken; Abdullah Avcı’nın da 33 yaşındaki oyuncuyla kısa zamanda görüntülü görüşme yapacağı öğrenildi. Savic Trabzonspor hattında yaşanan gelişmeler, İspanya basınında da haber oldu. Mundo Deportivo, Savic’e Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da ilgisinin bulunduğunu ancak en iyi teklifi Trabzonspor’un yaptığını yazdı. Tecrübeli stoperin menajeriyle Bordo-Mavililer’in bir süredir temas halinde olduğu vurgulandı.

08:58 04 Haziran 2024

G.SARAY’DA MANCHESTER OPERASYONU! 2 YILDIZ BİRDEN

Galatasaray’da transferde rota Manchester… Sarı-kırmızılı yönetim, Manchester United’da sezonu tamamlayan 2 yıldızın peşinde. Sofyan Amrabat, kiralık olarak Kırmızı Şeytanlar’da oynarken, Fiorentina’ya geri dönecek. Ancak İtalyan ekibiyle de 1 yıl kontratı kaldı. Teknik direktör Okan Buruk, 1 yıldır Faslı yıldızı yakından takip ediyor ve daha önce de istemişti. Başkan Dursun Özbek, bu kez Amrabat transferinde şartları zorlama kararı aldı. Listede, üst seviyede forma giyen 2 ismin daha olduğu öğrenildi. 10 numaraya düşünülen oyuncu ise Eriksen. Devre arasında adı Galatasaray’la anılan Danimarkalı yıldızın Manchester United’da devam etmesi zor gözüküyor. 1 yıl mukavelesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun bonservis maliyetinin yüksek olması beklenmiyor. Burada önemli nokta oyuncuyu ikna etmek. Mertens yeni sezonda takımda kalacağı için onunla dönüşümlü oynayabilecek hatta zaman zaman 8 numara pozisyonunda görev yapabilecek bir isim bakılıyor. Eriksen de bu profile direkt uyuyor. Hem yönetim hem de teknik heyet, geçtiğimiz yaz döneminde olduğu gibi transferde geç kalmadan ilk kampa önemli takviyeleri bitirmiş şekilde gitmeyi hedefliyor. (Fanatik)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08:55 04 Haziran 2024

DEPAY SÜRPRİZİ!

Jose Mourinho’nun etkisi, transfer piyasasında fazlasıyla hissedilecek gibi görünüyor. Sarı-Lacivertliler’e menajerler aracılığıyla yıldızlar önerilmeye başladı. Bu isimlerden en çarpıcı olanı Memphis Depay… Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan Hollandalı yıldız, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Artık serbest bir oyuncuyum ve bu yaz istediğim takıma gidebilirim. Ancak hiçbir kulüple görüşmüyorum çünkü tek odak noktam EURO 2024” demişti. 30 yaşındaki futbolcunun, menajerler tarafından Fenerbahçe’ye teklif edildiği öne sürüldü. Mourinho’ya imza attırdıktan sonra tamamen transfere yönelen Sarı-Lacivertliler’in bu teklife henüz yanıt vermediği kaydedildi.

 

 

 

 

Canlı Anlatım Özeti

  • NAPOLI’NİN SANCHEZ ISRARI! TEKLİF 12 MİLYON EURO
  • TRABZONSPOR’DAN SAVIC ATAĞI! GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPILACAK
  • G.SARAY’DA MANCHESTER OPERASYONU! 2 YILDIZ BİRDEN
  • DEPAY SÜRPRİZİ!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx