Malatya’da İtfaiye Ekipleri Buluşuyor

200 İtfaiye Personeli Malatya’da Bir Araya Geliyor

Türkiye‘nin çeşitli illerinde meydana gelen afetlerde görev alan 200 itfaiye personeli, Malatya’da düzenlenecek olan İtfaiye İstişare ve Ekipman Toplantısı’nda buluşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, itfaiye teşkilatlarının kapasite gelişimi, mevzuat değişiklikleri, afet ve acil durum yönetimi konularının ele alınacağı toplantı, 24-25 Nisan tarihlerinde Malatya Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek.

Açıklamada konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Çoban, ülke genelinde afetlerde birlikte çalışan itfaiyecilerin Malatya’da buluşmasından memnuniyet duyacaklarını belirtti.

81 ilden gelen daire başkanları, şube müdürleri ve itfaiye erlerini ağırlayacaklarını dile getiren Çoban, “Katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Toplantıda ele alınacak konularla ülkemize ve uluslararası platformlara daha iyi hizmet sunmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Okan Coşkun – Güncel

Related Posts

Kalça kırığı kader değil

Osteoporozun en çok korkulan sonucu kalça kırığıdır. Çoğu zaman bir düşme ile başlar ve hayat boyu sürecek sorunlar kalır. Kırıktan sonra ameliyat, uzun hastane süreçleri, yürüme kaybı ve bağımsızlığın yitimi söz konusu. Peki kimler daha riskte, ne yapabiliriz?

‘Bana bir şey olmaz’ demeyin, gençler arasında da hızla yayıldı

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, gençlerde giderek artan hipertansiyon riskine dikkat çekerek, “Bana bir şey olmaz” düşüncesinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini vurguladı. Hipertansiyonun erken teşhis edilmemesi halinde kalp damar hastalıklarına yol açabileceğini belirtti.

LGS Öncesi Kaygı Uyarısı Geldi!

LGS heyacanı sürüyor. Uzmanlar LGS’ye girecek adaylara ve ailelerine kaygı uyarısında bulundu.  Kaygınızı kontrol edemiyorsanız, çocuğunuzla vakit geçirmeyin!

Türkiye’de çocuklarda işitme kaybı oranı küresel ortalama iki katı!

Duymer İşitme Cihazları, çocuklarda işitme kaybı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Şimdi Farkına Var, Yarına Ses Ver’ başlıklı bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte işitme cihazlarının kullanımı, adaptasyon süreci, çocuklarda işitme kaybının erken tanı ve teşhisin önemi gibi birçok konu ele alındı. Duymer CEO’su Salih Baz, “Türkiye’de her 1000 çocuktan 4’ü işitme kaybı yaşıyor” dedi.

Obezite stres ve teknoloji kullanımı kısırlık riskini artırıyor

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Onur Danacıoğlu, obezite, stres ve elektronik cihaz kullanımının üreme sağlığı açısından risk oluşturduğunu belirtti. Uzman Danacıoğlu, yaşam kalitesinin üreme sağlığını doğrudan etkilediğine dikkat çekti.

‘Göz nezlesinde her kaşıma, bir sonraki kaşıntıyı artırır’: Dikkat göz şeklini bozabilir!

Göz nezlesinin tedavisinde ilaçlardan çok korunma önlemlerinin belirleyici olduğunu özellikle gözleri kaşımaktan kaçınılması gerektiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serdar Marol, “Her kaşıma, bir sonraki kaşıntıyı artırır. Bu zincir özellikle çocuklarda kalıcı göz şekil bozukluklarına, hatta keratokonus gibi ilerleyici göz hastalıklarına neden olabilir. Gözlerin kesinlikle kaşınmaması gerekir” dedi.