Onunla evlendiğinde geçici bir delilik yaşamıştı… ‘Ateşli bir rüya’ gördü… Ama aklı başına geldi

Öyle de ifade etseniz böyle de bu sorunun asıl amacı belli…

Yıllar önce ayrılan iki sevgilinin, tekrar bir araya geldiklerinde bu kez mutluluğu bulup bulamayacağı asıl merak konusuydu.

Bunun olumlu örnekleri de çok aslına bakılırsa… Yıllar önce aşkları yarım kalan birçok çift, tekrar bir araya geldiklerinde bu kez birbirlerinin kıymetini bilerek gerçek anlamda mutlu ve huzurlu bir birliktelik hatta evlilik yürütebiliyor.

Ama kimi zaman da böyle olmuyor. Araya giren uzun yılların getirdiği hasret ve biraz da o yarım kalmışlığı tamamlama düşüncesiyle büyük bir coşku yaşansa da o ilk heves geçince büyü de bozuluyor.

YILLAR SONRA AŞKLARINA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİLER
Tıpkı, neredeyse 20 yıl sonra, başka evlilikler ve aşkların ardından bir araya gelen hatta bu kez evlenip muratlarına eren Jennifer Lopez ve Ben Affleck örneğinde olduğu gibi.

2000’li yılların başında nişanlanıp ayrılan ama belli ki birbirlerini tam anlamıyla unutamayan Lopez ile Affleck, 2021’de yeniden bir araya geldiler. 2022 yılında önce acil bir nikah, ardından da üç gün süren dillere destan bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Önceleri haklarında ortaya atılan söylentilere inat gittikleri her yerde de mutluluk tablosu sergilediler. Ama son haftalarda çiftin cephesinden hiç de iç açıcı haberler gelmiyor.

Söylentilere göre evlilikleri çıkmaza girdi ve boşanma yolunda adım adım ilerliyorlar.

Her ne kadar geçtiğimiz hafta sonu uzun bir aradan sonra birlikte görüntülenseler de sonradan kafa karıştıran başka bir gelişme yaşandı.

Jennifer Lopez, rol aldığı Atlas adlı filmin galasına tek başına katıldı. Her ne kadar birlikte görülmeleri ortalığı biraz sakinleştirmiş olsa da bu durum yine ayrılık söylentilerini alevlendirdi.

‘BU EVLİLİK ATEŞLİ BİR RÜYAYDI… ŞİMDİ AKLI BAŞINA GELDİ’
Bütün bunların üzerine yeni bir iddia daha ortalarda dolaşmaya başladı…

Page Six’e konuşan çifte yakın bir kaynağın ileri sürdüğüne göre Ben Affleck, onca hevesle başladıkları bu evliliğin artık yürümeyeceğini çoktan anlamış durumda.

Hatta bu kaynağın, iddiasını açıklarken kullandığı kelimeler de gayet ilginç: ” Ben Affleck, son iki yıldır Jennifer Lopez ile evliliğinin ateşli bir rüya olduğunun farkına vardı, aklı başına geldi. Bu evliliğin yürümesinin bir yolu olmadığını artık biliyor.”

Bu sözlerle hemen hemen eş zamanlı olarak Jennifer Lopez de önce MET Gala’da, sonra Paris’te, ardından da hafta sonunda Atlas filminin galasında yanında Ben Affleck olmadan görüntülenince boşanma söylentileri de iyice alev aldı.

SON BİR AYDIR YALNIZ GEZİYORLARDI
Hem ilk nişanlarında hem de yıllar sonra bir araya geldiklerinde Bennifer olarak anılan çift hakkındaki ilk ciddi boşanma söylentisi 54 yaşındaki Lopez, MET Gala’ya yalnız başına katılınca yayılmaya başladı.

Ardından Lopez, eski eşi Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikizlerinden Emme ile Paris’te görüntülendi. Yanında yine Affleck yoktu.

Tam o dönemde Bennifer çifti için yolun sonunun göründüğü söylentileri kulaktan kulağa yayıldı. Hatta 51 yaşındaki Affleck’in artık Lopez ile aynı evde bile yaşamadığı konuşulur oldu.

Bunun üzerine Lopez de kendi başına ev ararken görülünce haklarındaki iddiaların doğru olduğunu düşündü birçok kişi.

Ama bu arada kafa karıştıran bir ayrıntı vardı. Ben Affleck, evlilik yüzüğünü hiçbir zaman parmağından çıkarmadı. Hatta bunu kendisini takip eden fotoğrafçıların görmesi için elinden geleni de yaptı.

BİR ANDA BİRLİKTE ORTAYA ÇIKTILAR 
Lopez ile Affleck, bir aydan daha fazla süre birlikte görülmediler. Tam da söylentilerin iyice yükseldiği bir dönemde yani geçtiğimiz hafta sonu Bennifer çiftinden kafa karıştıran bir adım geldi. İkili yan yana ve birlikte objektiflere takıldı.

Başlarda herkes bunun artık söylentileri durduracağını düşünürken pek de öyle olmadı.

Hatta o birlikte görüntü vermenin de biraz zaman kazanmak, ayrılık söylentilerini biraz da olsa durdurmak için olduğu ileri sürülmeye başladı.

İLK AYRILIKTA İKİSİ DE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ 
Ben Affleck ile Jennifer Lopez’in hikayesi 2002 yılında birlikte oynadıkları Gigli filminin setinde başladı. Film gişede battı, eleştirmenler yerden yere vurdu ama onlar birbirlerine gönül verdi.

Evlilik hayaliyle nişanlandılar. Ama iki yıl sonra Lopez’in anlatımıyla “ağlaya ağlaya” ayrıldılar. Lopez, ünlü şarkıcı Marc Anthony ile Affleck de oyuncu Jennifer Garner ile evlendi. Bu evliliklerden çocuk sahibi de oldu eski çift.

Fakat o birliktelikler yürümedi. Her ikisi de birbirleriyle yolları yeniden kesişinceye kadar başka aşklar yaşadı.

Sonunda 2021 yılında yarım kalan aşklarını tamamlamak üzere yeniden bir araya getirdi kader onları.

BÜYÜK BİR HEVESLE EVLENMİŞLERDİ
2022 yılında önce bir Las Vegas nikahıyla gözlerden uzak bir şekilde evlendiler. Sonra da yıllar önce ayrılık kararı verdikleri yerde yani Ben Affleck’in Georgia’daki malikanesinde üç gün üç gece süren bir törenle evlendiler.

Evliliklerinin ilk döneminden bu yana bitmek bilmeyen söylentilere rağmen eski evliliklerinden dünyaya gelen toplam beş çocuklarıyla birlikte kocaman bir aile oldular.

Ama görünüşe göre o büyük ailenin milyon dolarlık aşk yuvası üzerinde kara bulutlar dolanıyor şimdi. Bu işin sonunun nereye varacağını da zaman gösterecek!

?

İleri sürülenlere göre Ben Affleck, Lopez ile evlendiğinde geçici bir delilik yaşadı. Ama zaman içinde aklı başına geldi ve şimdi boşanmak istiyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx