Yılın Kişisi Taylor Swift, Özel Uçağıyla Erkek Arkadaşının Yanına Giderek 138 Ton Karbon Salınımına Sebep Oldu

TIME dergisi tarafından yılın kişisi seçilen Taylor Swift, son 3 ayda erkek arkadaşı Travis Kelce’yi görmek için kendi özel uçağını kullandı ve 138 ton karbon karbon emisyonuna sebep oldu. Yılın Kişisi Taylor Swift’in iklime verdiği bu devasa zarar ise sosyal medyada tepki çekti.

Detaylar.?

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, TIME dergisi tarafından yılın kişisi seçilmişti.

Şimdilerde ise Taylor Swifti’in Amerikan futbolcu Travis Kelce ile birlikte olduğu biliniyor. İkili, beraber etkinliklere katılıyor ve sık sık bir araya geliyorlar.

E aşk güzel şey tabi… Fakat Taylor Swift’in erkek arkadaşını görmek için yaptığı bi’ ilginç “fedakarlık” tam anlamıyla kafa yakan türden.

Taylor Swift, erkek arkadaşını görmek için özel uçağıyla New York ve Kansas arasında seyahat ederken 138 ton karbon emisyonuna sebep olmuş.

Karbon emisyonu, doğada oluşan karbonun atmosfere salınmasını ifade eder. Karbon emisyonu, çoğunlukla insan kaynaklı faaliyetlerin bir sonucudur.

Kylie Jenner ve Kim Kardashian gibi isimlerin de özel uçak kullanarak iklime son derece zarar verdiğini daha önce de duymuştuk.

Toplumun iklimi korumak için plastik kullanımını azalttığı şu günlerde Taylor Swift’in iklime böylesine zarar vermesi, sosyal medyada tepki gördü.?

?

?

?

?

?

?

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx